2023 Húsvéti NYEREMÉNYJÁTÉK

 4 FŐ NYERTEST SORSOLUNK OLDALANKÉNT. (FACEBOOK, INSTAGRAM)

Facebook:

1: Kedvelni az oldalunkat (Like-olni)

2: Kedvelni a nyereményjátékról szóló bejegyzést

3: Megjelölni valakit kommentben, aki szintén örülne a nyereménynek

Instagram:

1: Bekövetni a profilunkat

2: Kedvelni a nyereményjátékról szóló bejegyzést

3: Megjelölni valakit, aki szintén örülne a nyereménynek

★ A NYEREMÉNYJÁTÉK SORSOLÁSA: 2023. 04.03. 15:00

★ 2 db nyereményjáték kerül meghirdetésre, 2 platformon (Facebook és Instagram), 1 régióban, Pécsett és vonzáskörzetében, összesen 2 x 4 db ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

★ Az adott térségre meghirdetett nyereményjátékra csak az adott térségben élők jelentkezése számít szabályosnak.

★ A sorsoláson azok vesznek részt, akik minden feltételnek megfeleltek!

★ Az esélyek egyenlő biztosítása érdekében, nyertes véletlenszerűen lesz kisorsolva.

★ A sorsolás eredményéről a Szervező a Nyertes Játékost Facebook-on, illetve Instagram-on privát üzenetben értesíti, illetve minden oldalon, ahol a nyereményjáték meghirdetésre került (FACEBOOK, INSTAGRAM), közzéteszi a nyertesek nevét a sorsolást követő 24 órán belül.

★ Nyertesek kihirdetése a meghirdetésre kerülő nyereményjáték platformján (Facebook, illetve Instagram, külön-külön) történik.

 ★ Amennyiben a nyertest a Szervező nem tudja elérni, illetve a nyertes játékos nem válaszol privát üzenetben üzenetben 48 órán belül, nyereményére elveszti a jogát és az újra sorsolásra kerül.

★ A kisorsolt ajándékcsomagok CSAK személyesen vehetők át 2023.04.06. 18:00-ig, Rókus utca 3/1. címen található üzletünkben.

★ A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel. 

★ Jelen nyereményjáték a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.

★ A nyeremény értéke készpénzre nem váltható.

 ★ A jelentkezés önkéntes és minden jelentkező hozzájárul, hogy a nyeremény átadásakor fénykép, illetve videófelvétel készüljön. Ezen felvételeket a Fonti-Five Kft. nyilvánosságra hozhatja annak bizonyítására, hogy a kisorsolt nyeremények átadásra kerültek. 

★ Az ismerős megjelölésével a Jelentkező kinyilvánítja, hogy jelen szabályzatot elolvasta, egyetért vele és elfogadja!

★ A Szervező, valamint a Játékban részt vevő megbízottjai, ügynökségei, azok alkalmazottai és családtagjaik nem vehetnek részt a nyereményjátékban Játékosként. Részvételük esetén nyereményeiket nem kaphatják meg, ezek újra kisorsolásra kerülnek.

★ A nyereményjáték nem a META által szponzorált

★ A Facebook és Instagram nem szervezője, nem felelőse és lebonyolítója a nyereményjátéknak!

★ A Facebook és Instagram teljeskörűen mentesül a nyereményjátékkal kapcsolatban minden jelentkező vagy résztvevő részéről.

★ A promóciót a Facebook és Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a platformokhoz.

Sok sikert a Nyereményjátékhoz!